Gunstige kalender zorgt voor meer abonnementen bij OHL

© Belga

Op de openingsspeeldag ontvangt Oud-Heverlee Leuven de ‘buren’ van Anderlecht, twee weken later volgt het bezoek van YR KV Mechelen.

Op de openingsspeeldag ontvangt Oud-Heverlee Leuven de ‘buren’ van Anderlecht, twee weken later volgt het bezoek van YR KV Mechelen. Die gunstige kalender had alleszins een positieve weerslag op de abonnementenverkoop bij de promovendus.

‘Alles was wat stilgevallen, omdat alle zitplaatsen uitverkocht zijn’, stelt communicatieverantwoordelijke Chris Vandebroeck. ‘Maar door die derby’s gingen er plots weer vijfhonderd de deur uit, waardoor we al aan meer dan 4.400 exemplaren zitten. Dat ziet er zeer goed uit. En voor de studenten gaan we bij de woensdagavondwedstrijden speciale acties organiseren.’

Over de sportieve uitbouw van de club is Vandebroeck al even optimistisch. ‘Alle nieuwkomers stonden op het verlanglijstje van de technische staf’, weet hij. ‘Maar we zijn nog lang niet aan het einde van inkomende transfers. Eén tot twee spitsen plus een centrale verdediger, daar ligt nu de prioriteit.’ (FV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier