Kompany kan 155.000 euro per week verdienen bij Manchester City

© Reuters

Vincent Kompany staat op het punt om een nieuw, verbeterd contract te tekenen bij Manchester City, weet Goal.com.

Vincent Kompany staat op het punt om een nieuw, verbeterd contract te tekenen bij Manchester City, weet Goal.com. Als de 25-jarige Rode Duivel zijn handtekening zet, is hij tot 2016 van de Citizens en zal hij er 130.000 pond (155.000 euro) per week verdienen. Met een dergelijk salaris zou Kompany tot de grootverdieners van Manchester City behoren. Enkel Yaya Touré, Carlos Tevez en Sergio Aguëro verdienen meer.

Beide partijen hebben de voorbije weken rond de onderhandelingstafel gezeten en zijn nu tot een akkoord gekomen. Volgens Goal.com zal de verdediger in de komende weken zijn handtekening zetten onder de nieuwe verbintenis van vier jaar.

Real Madrid en Manchester United
Kompany, een jeugdproduct van RSC Anderlecht, maakte in 2008 de overstap van Hamburg naar Manchester City, dat circa 8,5 miljoen euro voor hem betaalde. Hij werd de jongste tijd al gelinkt aan onder andere Real Madrid en Manchester United.

Momenteel staat Kompany aan de kant met een blessure die hij donderdag opliep in de Europa League-wedstrijd tegen Sporting Lissabon. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier