Laudrup wil langer bij Swansea City blijven

© IMAGEGLOBE

Michael Laudrup wil zijn contract verlengen als trainer bij de Engelse eersteklasser. Daarmee maakte hij een einde aan de speculaties over een vertrek naar Chelsea of een andere Engelse topclub.

Michael Laudrup wil zijn contract verlengen als trainer bij de Engelse eersteklasser. Daarmee maakte hij een einde aan de speculaties over een vertrek naar Chelsea of een andere Engelse topclub. Het contract van de 48-jarige coach loopt na volgend seizoen af en de club benaderde hem ook al voor een contractverlenging.

Verrassende zevende plaats

“Mijn intentie is om te blijven. We zijn hier bezig om een interessant team op te bouwen. In de zomer gaan we daar mee verder”, zei de Deense manager tegen de BBC. Swansea City staat momenteel op een verrassende zevende plaats in de Premier League. Swansea pakte 37 punten uit 26 wedstrijden.

Michael Laudrup nam afgelopen zomer de leiding over van Brendan Rodgers, die naar Liverpool vertrok. “Iedereen dacht dat we aanvankelijk om de onderste plaatsen zouden gaan spelen.”

Finalist League Cup

Volgende week zondag is Bradford City (een club uit de League Two, vierde klasse) de tegenstander in de League Cup-finale. Laudrup: “Het is fantastisch dat we in de finale staan, maar we moeten ons ook blijven focussen op de competitie. Na het seizoen zien we wel of er nieuwe spelers moeten komen en of we Europa ingaan.” (SC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier