Lionel Messi: ‘Ik vreesde het ergste’

© AFP
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Manager online redacties

De Argentijnse vedette van Barcelona heeft inmiddels alweer getraind.

De blessure van Lionel Messi lijkt mee te vallen. De Argentijnse vedette van FC Barcelona moest in het Champions League-duel tegen Benfica op een draagberrie van het veld gedragen worden met een knieblessure, maar heeft inmiddels alweer getraind.

‘Messi heeft getraind in de fitnesszaal,’ zo meldt FC Barcelona op zijn website.

Kneuzing

Messi viel tegen Benfica in na 58 minuten. Toen hij in de 85e minuut Benfica-doelman Artur wilde omspelen, raakte hij geblesseerd en moest op een draagberrie het veld verlaten. Hij liep een kneuzing aan de linkerknie op.

De 25-jarige aanvaller vreesde naar eigen zeggen het ergste. ‘Ik dacht dat ik voor lange tijd van het veld zou verdwijnen. Nu voel ik me al veel beter. Of ik kan spelen tegen Real Betis in de competitie zal afhangen van het genezingsproces.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op recordjacht

Messi is er voorlopig dus nog niet in geslaagd het veertig jaar oude doelpuntenrecord van Gerd Müller te verbeteren. De legendarische spits maakte in 1972 in totaal 85 goals in 60 wedstrijden voor Bayern München en West-Duitsland.

Messi zit dit jaar aan 84 treffers in 65 wedstrijden voor FC Barcelona en Argentinië.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier