Luis Suarez debuteert voor FC Barcelona in 6-0-zege (video)

Luis Suarez debuteert voor FC Barcelona © Belga Image

Luis Suarez heeft zijn langverwachte debuut bij FC Barcelona gemaakt. De Uruguayaanse topspits mag omwille van een schorsing wegens bijten op het WK nog niet aantreden in officiële wedstrijden, maar kwam wel in actie in de Trofeu Joan Gamper, een vriendschappelijke wedstrijd die geldt als de opening van het voetbalseizoen voor Barça.

Voor aanvang van de partij worden traditiegetrouw ook alle nieuwe aanwinsten voorgesteld aan het enthousiaste publiek in Camp Nou. Naast Suarez, die flink toegejuicht werd, kregen de fans ook Rode Duivel Thomas Vermaelen te zien. Hij is echter nog niet fit en kampt nog met de naweeën van een op het WK opgelopen hamstringblessure.

Barcelona haalde het in zijn galawedstrijd uiteindelijk met maar liefst 6-0 van het Mexicaanse Club Leon. De doelpuntenmakers waren Lionel Messi, de van een rugblessure herstelde Neymar (2), Munir El Haddadi (2) en Sandro Ramires.

Suarez, wiens schorsing op 24 oktober afloopt, viel een kwartier voor affluiten in. (Belga/KVDA)

Bekijk de zes doelpunten van Barcelona:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier