Magnifieke omhaal in Portugese competitie

© IMAGEGLOBE

De treffer viel te bewonderen bij het duel van Morereinse tegen SC Braga.

Nabil Ghilas, niet meteen een naam die een belletje doet rinkelen, toch? Maar de in Marseille geboren 23-jarige Algerijnse aanvaller maakte wel een prachtdoelpunt met zijn werkgever Moreirense tegen Braga.

De wedstrijd tussen beide clubs eindigde op een uitoverwinning van Braga (2-3). De ‘Arsenalisten’ gingen zelfs met een 0-2-voorsprong rusten. Maar de thuisploeg kwam terug op gelijke hoogte, met de schitterende omhaal van Ghilas als gelijkmaker (55′).

Pas in de 83e minuut bezorgde invaller José Luís Mendes Andrade Braga de volle buit. Het verstevigt zo haar vierde plaats in de rangschikking.

Dertiende doelpunt al

Het is geen toeval dat net Ghilas scoort. Dit seizoen deed hij dat al twaalf keer eerder. Ondanks zijn dertiende doelpunt in 28 wedstrijden staat de clubtopschutter met Moreirense op een laatste plaats in het klassement, met amper 21 punten.

Met nog twee wedstrijden te gaan, wordt het voor het nummer zestien een stevige opdracht om zich te redden. Daarvoor moet het drie punten goedmaken ten opzichte van Olhanense, het nummer veertien.

Bekijk hier de fenomenale omhaal van Nabil Ghilas:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier