‘Manchester United wil Eden Hazard en Moussa Dembélé’

© Belga

Sir Alex Ferguson scoutte hoogstpersoonlijk Eden Hazard tegen Lyon.

De Rode Duivels lijken in Engeland goed in de markt te liggen op dit moment. Manchester Unitedbaas Sir Alex Ferguson kwam persoonlijk naar Lyon om Eden Hazard te scouten. Ook Moussa Dembélé staat op het verlanglijstje van de 70-jarige Schot.

“Totaal niet op de hoogte”

Lille OSC maakte geen al te beste indruk op het veld van Lyon waar ze 2-1 verloren. De dribbelaar uit La Louvière speelde wel 90 minuten in het Stade Gerland in Lyon maar hij speelde geen al te beste wedstrijd. Hij was wel verbaasd over de aanwezigheid van Ferguson: “Ik was totaal niet op de hoogte dat hij hier zou zijn,” reageert hij aan voetbalkrant.com. Ook Tottenham Hotspur heeft interesse getoond voor de 21-jarige middenvelder, met wie ze een principeakkoord hebben.

Moussa Dembélé

Ook Moussa Dembélé wordt gevraagd om op Old Trafford te gaan spelen, meldt People. Volgens het Britse weekblad hoopt Alex Ferguson dat de 24-jarige Antwerpenaar het middenveldprobleem van ‘The Red Devils’ kan oplossen. De creatieve middenvelder zou alvast een goedkoper alternatief zijn dan Wesley Sneijder van Inter Milan en Luka Modric van Tottenham Hotspur. Afwachten welke Rode Duivel zich binnenkort ook ‘Red Devil’ mag noemen. (SB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier