Marcos eerste aanwinst Club Brugge

© Belga

Marcos Camozzato verlaat Standard en tekende bij Club Brugge een contract van drie jaar met één jaar optie. Het is de eerste aanwinst van Club Brugge voor komend seizoen, dat het probleem op de rechtsachterpositie wil aanpakken. Dat meldde Club woensdagmorgen op zijn website.

De 26-jarige Braziliaan, die nog een contract tot 2013 had bij Standard, tekende dinsdagnacht een contract van drie jaar met één jaar optie en traint vanaf maandag al mee met de kern.

Sportmanager Luc Devroe heeft er alle vertrouwen in dat Brugge met Marcos een goede zaak heeft gedaan. “Met Marcos Camozzato hopen wij de oplossing te hebben binnengehaald voor het probleem op de rechtsachterpositie dat zich sinds enkele seizoenen duidelijk stelde”. “Hij heeft er inmiddels drie en een half seizoenen in een Belgische topclub opzitten, waarvan drie als onomstreden titularis, en werd tweemaal kampioen”, stelde Devroe.

Ciman naar Standard

In de transactie wordt ook nog Laurent Ciman betrokken, die vorig seizoen werd uitgeleend aan Kortrijk. Hoewel hij een goed seizoen beloond zag met een eerste selectie bij de Rode Duivels voor de oefenmatch tegen Bulgarije eind mei, mag hij Brugge toch verlaten. Hij tekende een contract van vier jaar bij de Rouches.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier