Mario Balotelli scoort en verstuurt superpopulaire tweet (video)

Mario Balotelli © Belga Image
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Manager online redacties

Mario Balotelli heeft eindelijk nog eens gescoord voor FC Liverpool. Dat heel wat fans daarop zaten te wachten, blijkt ook uit de populariteit van een tweet die de Italiaan na zijn doelpunt de wereld instuurde.

Een eenvoudige maar veelzeggende ‘Finally’ (eindelijk) gevolgd door een smiley, dat tweette Mario Balotelli na zijn doelpunt tegen Swansea in de achtste finales van de Engelse League Cup. Het bericht werd intussen meer dan 42.000 keer geretweet en 34.000 keer geliked. De 24-jarige Italiaan heeft op Twitter meer dan drie miljoen volgers.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Onder vuur

De treffer betekent voor Balotelli het einde van een te lange reeks zonder doelpunten voor de Reds. Sinds zijn komst naar Liverpool, waar hij de Uruguayaan Luis Suarez moet vervangen, had hij tot dinsdagavond nog maar één keer kunnen scoren. Daardoor lag het enfant terrible al een tijdje onder vuur in de media en bij de fans.

Dat hij vorige week tijdens de rust van de Champions Leaguewedstrijd tegen Real Madrid (0-3 verlies) van truitjes wisselde met tegenstander Pepe, deed daar ook niet echt goed aan.

Invallen

Balotelli leek zich dinsdagavond tijdens de opwarming voor het duel tegen Swansea te hebben geblesseerd, maar de Italiaan kon bij een 0-1 achterstand toch invallen en de gelijkmaker voor Liverpool scoren. Dejan Lovren zorgde later voor de winnende 2-1. Doelman Simon Mignolet bleef op de bank.

Bekijk het doelpunt van Balotelli:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier