Marouane Fellaini popelt om te spelen tegen Club Brugge

Marouane Fellaini © Belga Image

Voor Manchester United is de druk tegen Club Brugge hoog: kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League een absolute must, beseft ook Marouane Fellaini. De Rode Duivel hoopt aan de aftrap te komen tegen Club Brugge. ‘Ik heb extra hard getraind.’

Manager Louis van Gaal liet maandag uitschijnen dat Marouane Fellaini mogelijk in de basis start tegen Club Brugge. De middenvelder staat alvast te popelen om zijn eerste officiële speelminuten van het seizoen te verzamelen, want in de Premier League is hij nog geschorst tot na de wedstrijd van komend weekend tegen Newcastle. Toch twijfelen veel waarnemers of ‘Big Fella’ een plaats in Van Gaals ‘starting XI’ krijgt.

Zelf zegt Fellaini dat hij er klaar voor is. ‘Ik heb elke dag hard getraind en geprobeerd om fit te blijven’, vertelde hij aan het clubmedium United Review. ‘Ik heb waarschijnlijk meer getraind dan anderen omdat zij moesten rusten en ik heb extra werk in de fitness gedaan om blessures te vermijden. Ik hoop dat ik fit genoeg ben om te spelen’.

Fellaini beseft dat Manchester United vanavond in Old Trafford moet winnen. ‘Geen doelpunt slikken is belangrijk, maar het allerbelangrijkste voor ons is scoren en de match winnen zodat we naar Brugge kunnen met een goed resultaat.’

Ook van Fellaini geen grote uitspraken. ‘Dat het duel over twee matchen wordt uitgevochten, betekent dat alles mogelijk is. We moeten klaar zijn’. (KVDA)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier