Marouane Fellaini tot zes weken aan de kant na polsoperatie

© AFP

Marouane Fellaini, middenvelder bij Manchester United en Rode Duivel, heeft een polsoperatie ondergaan. Vermoedelijk maakt hij pas binnen een 6-tal weken opnieuw zijn opwachting.

Manchester United-middenvelder Marouane Fellaini heeft een operatie ondergaan aan zijn linkerpols. Dat staat op de clubwebsite te lezen. Ten gevolge van de ingreep zou de Rode Duivel tot zes weken aan de kant kunnen staan. De 26-jarige Fellaini, die sinds 4 december out is met rugklachten, liep begin oktober zijn polsblessure op in de Champions League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. Een operatie werd echter uitgesteld, waardoor Fellaini nog verschillende matchen met een tape afwerkte.

“Het lukte maar niet om te herstellen van die rugblessure”, verklaarde manager David Moyes, die toegaf dat ‘Big Fella’ op Old Trafford inzake blessures nog niet veel geluk heeft gehad. “Aanvankelijk dachten we dat hij na 10 dagen terug zou zijn, maar er was geen sprake van beterschap. Bijgevolg beslisten we snel om hem aan de pols te laten opereren. We denken dat hij zes weken out zal zijn, maar er bestaat een kans dat hij eerder zijn rentree zal vieren.”

Fellaini kwam afgelopen zomer over van Everton, maar wist bij de ‘Red Devils’ nog niet te overtuigen. In 11 Premier League-wedstrijden vond hij geen enkele keer de weg naar het net. (Belga/INM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier