Marouane Fellaini ziet verlengd verblijf bij Everton wel zitten

© Belga

Fellaini ziet een verlengd verblijf in Goodison Park wel ziet zitten, op voorwaarde dat de club zich plaatst voor de Champions League.

Marouane Fellaini wordt al maanden het hof gemaakt door verschillende Europese topteams. Het lijkt een kwestie van tijd voor hij Everton verlaat voor een grotere club.

In een gesprek met Daily Mirror zegt de Rode Duivel, die donderdag zijn 25e verjaardag viert, dat hij een verlengd verblijf in Goodison Park wel ziet zitten, op voorwaarde dat de club zich plaatst voor de Champions League. Daarvoor moet de selectie van David Moyes in de top-4 van de Premier League eindigen. Voorlopig staat Everton na twaalf speeldagen vijfde.

“Ik wil in de Champions League spelen. Als Everton in de top-4 eindigt, blijf ik graag hier. Ik wil graag naar het kampioenenbal met Everton”, zegt de middenvelder.

“Als speler wil ik sterker en beter worden en voor Everton wil ik alles geven. Zij haalden me weg bij Standard en boden mij de kans in de Premier League te spelen. Dat zal ik nooit vergeten. Nu wil ik een nieuwe stap zetten en de Champions League halen. We hebben goeie spelers en met nog een of twee nieuwe jongens in januari zullen we nog sterker zijn.” (Belga/TE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier