Marvin Ogunjimi: Van niemand bang

© Belga

Rode Duivel Marvin Ogunjimi leeft geconcentreerd toe naar de EK-kwalificatiewedstrijd van vrijdag tegen Turkije. Door het uitvallen van Romelu Lukaku wordt verwacht dat de Genk-spits zijn plaats zal innemen.

“Ik ben fris. Na het seizoen hebben we veel gefeest, maar de voorbereidingsweek met de Rode Duivels in Chaudfontaine heeft de batterijen opgeladen. Sinds maandag heb ik voluit kunnen meetrainen”, aldus Ogunjimi.

Duels ontlopen

Ogunjimi heeft respect voor de Turkse ploeg, maar vindt toch dat de Belgen niet minder zijn. “Het is een fysiek sterke ploeg, dus we zullen de duels moeten ontlopen en op zoek moeten gaan naar de lopende mensen. Ze hebben ook sterke verdedigers, maar ik ben van niemand bang.”

Hevige wedstrijd

“Het zal een zeer hevige wedstrijd worden en de Turken moeten ons niet onderschatten”, blikte hij met veel honger vooruit. “Dit is een geweldige groep. We zijn één groep vrienden met één doel, en dat is naar het EK 2012 gaan. Iedereen wil winnen en zich bewijzen op een hoger niveau. De honger is bijzonder groot”, besloot de 23-jarige spits.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier