“Michel Preud’homme bijna rond met Al Shabab”

Michel Preud'homme bij FC Twente © Belga

Jos Daerden vertrekt als beloftentrainer van FC Twente. Naar verluidt is ook het vertrek van hoofdtrainer Michel Preud’homme nakend.

Jos Daerden vertrekt als beloftentrainer van FC Twente, zo meldt de Nederlandse club donderdag. Volgens verschillende Belgische en Nederlandse media is ook het vertrek van hoofdtrainer Michel Preud’homme nakend. Hij zou bijna rond zijn met het Saudische Al Shabab.
Daerden begon vorig seizoen bij de Tukkers als assistent van Preud’homme, maar werd na enkele maanden overgeplaatst naar het beloftenelftal. De 56-jarige ex-coach van onder meer Germinal Beerschot en Bergen had nog een doorlopend contract in Enschede.

Over het lot van Preud’homme (52) heerst voorlopig onduidelijkheid. De gewezen doelman van de Rode Duivels werd aanvankelijk aan de nationale ploeg van Saudi-Arabië gelinkt, maar zou nu dicht bij een overeenkomst met topclub Al Shabab staan.

Preud’homme, die Twente dit seizoen naar de Nederlandse beker en de tweede plaats in de competitie leidde, zou in Saudi-Arabië een contract voor twee jaar kunnen tekenen. Emilio Ferrera zou hem vergezellen als assistent. Preud’homme heeft bij Twente nog een contract tot juni 2013. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier