Mönchengladbach rekent niet meer op Logan Bailly

© Bernd Thissen/EPA

Max Eberl, sportief directeur van Borussia Mönchengladbach, zegt op de clubwebsite dat de achtvoudige Rode Duivel best nieuwe oorden opzoekt.

Max Eberl, sportief directeur van Borussia Mönchengladbach, zegt op de clubwebsite dat doelman Logan Bailly best nieuwe oorden opzoekt.

“Logan Bailly (25) is nog heel jong. Hij is een heel goede doelman met een groot potentieel. Hij heeft echter een zwaar seizoen achter de rug en is bij de supporters in ongenade gevallen. Het is vermoedelijk beter dat hij een nieuwe ploeg zoekt. Het bod moet voor hem en voor de club goed zijn. Komt zo’n aanbieding er niet, dan zal hij bij ons moeten zwoegen en knokken om zijn plaats te heroveren. Het zal echter niet eenvoudig zijn (eerste keuze) Marc-André ter Stegen uit doel te spelen.”

De achtvoudige Rode Duivel speelt sinds januari 2009 voor Mönchengladbach, dat hem wegkaapte bij Racing Genk. Hij begon het afgelopen seizoen als vaste waarde maar verloor zijn plaats nadat Borussia in 9 matchen liefst 27 treffers te slikken kreeg.

Bailly heeft bij Mönchengladbach nog een contract tot 2013. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier