‘Neymar dichter bij Barcelona dan bij Real Madrid’

© Reuters

De voorzitter van Santos heeft ontkend dat het Braziliaanse supertalent een contract heeft ondertekend bij Barcelona. Wel bevestigt hij de contacten met de Spaanse kampioen.

De voorzitter van Santos, de club van Neymar, heeft ontkend dat het Braziliaanse supertalent een contract heeft ondertekend bij Barcelona. Wel heeft hij bevestigd dat er contacten zijn met de Spaanse landskampioen en Champions Leaguewinnaar. “Het klopt niet dat Barcelona Neymar heeft vastgelegd, maar we zijn wel in contact met voorzitter Sandro Rosell,” zei Luis Alvaro de Oliveira gisteren aan de Catalaanse radiozender RAC 1, zo meldt de Spaanse sportkrant Marca. “Ik denk ook dat Neymar momenteel dichter bij Barcelona staat dan bij Real Madrid.”

De Santosvoorzitter omschreef Barcelona ook als “een droom voor elke speler”, maar hoopt toch dat Neymar in Brazilië blijft.

Grof wild Neymar (19) wordt beschouwd als een van de grootste voetbaltalenten ter wereld. Hij debuteerde op 7 maart 2009 in het eerste elftal van Santos en werd al vergeleken met zijn voorgangers bij de Braziliaanse club, Pelé en Robinho.

In augustus 2010 had Chelsea 35 miljoen euro over voor de spits. Santos wuifde het bod weg en de aanvaller kon ook geen persoonlijke overeenstemming bereiken. De jongste tijd werd hij nadrukkelijk aan Real Madrid gelinkt. (KVDA/TVDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier