Neymar drukt geruchten de kop in: ‘Ik blijf in Parijs’

Neymar © Belga Image

De duurste voetballer ter wereld zal ook dit seizoen te bewonderen zijn in het shirt van PSG.

De Braziliaanse stervoetballer Neymar werd nadrukkelijk gelinkt aan een transfer naar Real Madrid, maar is van plan gewoon bij PSG te blijven. ‘Ik heb een contract, ik blijf in Parijs’, vertelde Neymar in Sao Paulo, waar hij een veiling bijwoonde ten voordele van zijn stichting die minderbedeelde kinderen helpt.

Sinds zijn recordtransfer vorige zomer van FC Barcelona naar PSG voor 222 miljoen euro mag Neymar zich de duurste voetballer aller tijden noemen. De voorbije weken viel zijn naam steeds vaker bij Real Madrid, dat Cristiano Ronaldo naar Juventus zag verhuizen.

Om de geruchten te counteren, ontkende de Koninklijke al twee keer via een communiqué op zijn website een bod te plannen op Neymar. Nu ontkent dus ook de speler dat hij naar Madrid zal verhuizen.

Wat dat betekent voor Eden Hazard, is voorlopig afwachten. De aanvoerder van de Rode Duivels lijkt na zes seizoenen klaar om Chelsea te verlaten en wordt, zeker na zijn uitstekend WK, eveneens gelinkt aan Real, net als teamgenoot Thibaut Courtois.

Lees ook

Neymar: koningskind in Parijs, voorbestemd voor Real Madrid