Raheem Sterling wil weg bij Liverpool

Raheem Sterling (R) © Belga Image

Het gaat Liverpool sportief al niet voor de wind dit seizoen en nu wil hun goudhaantje nog weg ook. Raheem Sterling (20) weigert een nieuw contract te tekenen. Manchester City wordt hoogstwaarschijnlijk zijn nieuwe werkgever.

The Reds willen hun getalenteerde vleugelspeler langer aan zich binden en bieden hem een lucratief contract van 100.000 pond per week aan. Maar Sterling wil de club verlaten en zal dat vrijdag meedelen aan coach Brendan Rodgers.

Prijzen pakken

Sterling wil het maximum uit zijn carrière halen en eindelijk eens een prijs winnen. Manchester City wordt genoemd als grootste kanshebber om de winger binnen te halen. De kans op een titel of beker is bij de ploeg van Vincent Kompany alvast groter dan bij Liverpool. De laatste prijs die Liverpool pakte (League Cup)dateert al van 2012.

Twee keer nadenken

Jamie Carragher, ex-verdediger en Liverpoolicoon, is niet te spreken over Sterlings houding: ‘Er is niets erger dan wat hij nu doet. Mijn maag keert er van om. Je houdt je mond en je speelt voetbal!’

Volgens Steven Gerrard, die op het einde van het seizoen Liverpool verruilt voor LA Galaxy, denkt Sterling best twee keer na: ‘Ik denk dat er geen betere trainer voor hem bestaat dan Brendan Rodgers, die echt in hem gelooft. Het is als jonge speler gevaarlijk om alles te snel te willen en naar een andere club te trekken.’

Afwachten of Sterling luistert naar zijn skipper. (MDL)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier