Rashford bezorgt ManU als invaller de zege nadat hij op de bank moest starten na straf

© BELGAIMAGE

Marcus Rashford was zaterdag de held bij Manchester United op de achttiende speeldag van de Premier League. Coach Erik ten Hag zette hem voor het duel bij Wolverhampton op de bank voor het niet naleven van interne regels. Na rust kwam hij op het veld en scoorde het enige doelpunt van de middag. Manchester United won met 0-1 op Molineux.

Rashford is de voorbije maanden in goede vorm. Op het WK in Qatar scoorde hij drie maal voor Engeland en ook bij zijn terugkeer bij Manchester United was hij de voorbije dagen goed voor twee goals en een assist in twee wedstrijden.

Tegen de Wolves deed hij daar nog een treffer bij. De spits zette de aanval na 76 minuten zelf op, combineerde met Bruno Fernandes en rondde de actie vervolgens ook af met een laag schot.

Zes minuten voor tijd leek Rashford nog eens te scoren, maar hij deed dat met de arm en de VAR keurde het doelpunt af. Het bleef 0-1. In de tussenstand klimt Manchester United naar de vierde plek, met 32 punten. Wolverhampton staat op de achttiende plaats, een degradatieplaats.