Raúl scoort 400e doelpunt in zijn carrière (video)

© AFP

Op de 22e speeldag in de Bundesliga zette de aanvaller van Schalke 04 zijn team in de tiende minuut op weg naar een 4-0 zege tegen Wolfsburg.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De Spanjaard Raúl (34) heeft zijn 400e doelpunt gescoord.

Op de 22e speeldag in de Bundesliga zette de aanvaller van Schalke 04 zijn team in de tiende minuut op weg naar een 4-0 zege tegen Wolfsburg.Zelf bleef het voormalige icoon van Real Madrid bescheiden bij zijn mijlpaal. “Het belangrijkste is de zege van de ploeg. Ik heb me zelfs niet gerealiseerd dat het mijn 400e doelpunt was. Ik kampte met wat spierproblemen, maar zoals je merkt, gaat het de laatste tijd beter en beter.” Volgende week staat de topper tussen Bayern München en Schalke 04 op het programma.

Goalgetter

Raul scoorde 323 doelpunten voor Real, waar de Madrileen in 1994 zijn debuut maakte. Bij Schalke zit hij na anderhalf seizoen aan 33. Ook voor de Spaanse nationale ploeg scoorde hij aan de lopende band. De teller staat op 44 doelpunten in 102 matchen.

Op 1 december scoorde Raul zijn 74e doelpunt in Europees clubverband, een record. De goal leverde de club uit Gelsenkirchen de kwalificatie op voor de zestiende finales van de Europa League. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier