‘Real Madrid haalt ook Costa Ricaanse WK-revelatie Keylor Navas’

Keylor Navas © Belga Image

Real Madrid heeft de Costa Ricaanse doelman Keylor Navas, een van de verrassingen van het WK, een contract gegeven. Dat schrijft Marca.

Volgens het Spaanse sportblad legt de Koninklijke 10 miljoen euro op tafel voor Navas. Dat bedrag is de opstapclausule die in zijn contract bij Levante is opgenomen.

De 27-jarige Navas schopte het met Costa Rica tot de kwartfinales van het WK in Brazilië. De keeper maakte met tal van reddingen heel wat indruk en wekte zo de interesse van verschillende topclubs.

Zijn komst naar Madrid betekent volgens Marca dat Diego Lopez moet vertrekken. Onder meer Napoli en Monaco zouden hem willen overnemen.

Boegbeeld Iker Casillas, die zijn plaats was kwijtgespeeld aan Lopez, zou wel bij Real mogen blijven en met Navas de strijd aangaan om het nummer 1.

Kroos (en Rodriguez?)

Real Madrid heeft ook zijn pijlen gericht op de Colombiaanse WK-vedette James Rodriguez, nu nog aan de slag bij AS Monaco in de Ligue 1. De Duitse wereldkampioen Toni Kroos kondigde deze week zelf aan dat hij van Bayern München naar Real verhuist. (Belga/KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier