‘Rode Duivels in top 5 om wereldbeker te winnen’

© Belga
Simon Demeulemeester
Simon Demeulemeester Redacteur Knack

Volgens de grootste 20 gokkantoren ter wereld horen de Rode Duivels in de top vijf van kandidaten om wereldkampioen te worden. Zet u daar geld op in, dan kan u 17 tot 21 keer uw inzet terug verdienen.

Volgens de grootste 20 gokkantoren van de wereld horen de Rode Duivels in de top vijf van kandidaten om wereldkampioen te worden. Winnen de Belgen inderdaad de wereldbeker in Brazilië in 2014, en heeft u daar geld op ingezet, dan kan u 17 tot 21 keer uw inzet verdienen. Dat schrijft de Gazet van Antwerpen.

België is volgens die winstmarges zelfs een grotere favoriet dan Nederland (tot 22 keer uw inzet), Italië en Engeland (tot 23 keer).

Bovenaan prijkt nog steeds gastland Brazilië, ook al zakten de Goddelijke Kanaries op de Fifa-ranking. Inzetten op Brazilië en winnen levert u niet danig veel op: 4,5 keer de inzet. De andere vier landen die meer kans maken om de wereldbeker in de lucht te steken, zijn Argentinië (x 5,5), Duitsland (x 6) en huidig wereldkampioen Spanje (x 6,5). Faites vos jeux!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier