Romelu Lukaku wil langer bij West Bromwich blijven

© AFP
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Manager online redacties

Lukaku maakte het winnende doelpunt voor West Bromwich tegen Norwich (2-1), zijn zesde treffer van het seizoen voor The Baggies.

Rode Duivel Romelu Lukaku heeft aan Chelsea, de club die hem verhuurt aan West Bromwich Albion, laten weten dat hij graag een jaar langer bij de The Baggies wil blijven. Lukaku (19) maakte in de Premier League het winnende doelpunt voor West Bromwich tegen Norwich (2-1), zijn zesde treffer van het seizoen.

Blijven

West Bromwich huurt Lukaku dit seizoen van Chelsea. The Blues hebben de optie om de ex-Anderlechtaanvaller in januari al terug te halen, maar daar zit Lukaku niet op te wachten. Hij wil zelfs graag een jaar langer bij The Baggies blijven, tot na het seizoen 2013-2014.

“Ik wil hier blijven,” zei Lukaku volgens de FIFA. “Ik moet de komende twee jaren zo veel mogelijk spelen. Het is belangrijk dat ik elke week speel. Op je 19e wil je je immers ontwikkelen en ik hoop een van de beste spelers van de Premier League te worden.”

“Chelsea weet dat ik verbeter. Als ik terugkeer, wil ik een betere speler zijn dan toen ik voor het eerst bij de club kwam.”

Doelpunt tegen Norwich (na 0:25)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier