Samuel Eto’o hoopt op mirakel om tegen Kroatië te kunnen spelen

Samuel Eto'o © BelgaImage

Samuel Eto’o, sterspeler van Kameroen, is door een blessure aan de rechterknie erg onzeker voor de groepsmatch van woensdag tegen Kroatië.

Eto’o roept de hulp in van hogere krachten om fit te raken. “Ik hoop dat de Goden een mirakel verwezenlijken en ik erbij kan zijn om ons mooie land te vertegenwoordigen tegen Kroatië”, zegt Eto’o op de Kameroense staatsradio.

“Als het toch niet lukt, zal ik nog altijd mijn rol als kapitein opnemen en als een grote broer de jongeren naar de overwinning begeleiden.” Volgens de Kameroense bondscoach Volker Finke speelt de blessure Eto’o al enkele maanden parten. “Hij had er op het einde van het seizoen bij Chelsea al last van. De voorbije twee dagen kon hij alvast niet trainen.”

Eto’o speelde wel mee in de openingsmatch van Kameroen tegen Mexico. De Ontembare Leeuwen gingen daarin met 1-0 onderuit en Eto’o liet een bleke indruk. Na de match vertelde de spits dat hij al na 10 minuten pijn kreeg aan de knie. Hij roept de hulp in van hogere krachten om fit te raken. “Ik hoop dat de Goden een mirakel verwezenlijken en ik erbij kan zijn om ons mooie land te vertegenwoordigen tegen Kroatië”, zegt Eto’o op de Kameroense staatsradio.”

Als het toch niet lukt, zal ik nog altijd mijn rol als kapitein opnemen en als een grote broer de jongeren naar de overwinning begeleiden.” Volgen de Kameroense bondscoach Volker Finke speelt de blessure Eto’o al enkele maanden parten. “Hij had er op het einde van het seizoen bij Chelsea al last van. De voorbije twee dagen kon hij alvast niet trainen.” Eto’o speelde vrijdag wel mee in de openingsmatch van Kameroen tegen Mexico. De Ontembare Leeuwen gingen daarin met 1-0 onderuit en Eto’o liet een bleke indruk. Na de match vertelde de spits dat hij al na 10 minuten pijn kreeg aan de knie.