Standardspeler William Vainqueur: “Nog niets beslist!”

© Belga

Standard likt zijn wonden maar blijft strijdvaardig na het 2-2 gelijkspel in eigen huis tegen Hannover in de Europa League.

“Dit is niet het resultaat dat we beoogden maar er is nog niets beslist,” zegt aanvaller van Standard de Liège William Vainqueur op de UEFA-website. “Het resultaat is iets minder maar alles ligt nog open,” weet de maker van de aansluitingstreffer, Yoni Buyens. Mooi eerste helft

“We speelden een zeer goeie eerste helft. De enige kans voor Hannover resulteerde in een penalty. Maar onze reactie was prachtig, met de nodige kansen en de 2-1 er bovenop,” zegt Standardtrainer Jose Riga aan Sporza. “De 2-2 viel iets te makkelijk,” denkt de kapitein van de Rouches Jelle Van Damme.

Strijdvaardig

“We moeten naar Hannover om te scoren. We kunnen daar winnen, al moet het op een diefje,” zegt Yoni Buyens. Diezelfde strijdvaardigheid weerklinkt bij Vainqueur: “We hebben ons lot in eigen handen. We gaan daar winnen. We gaan naar Duitsland om aan te vallen en de wedstrijd te winnen – er is geen andere mogelijkheid.” “Als we in Hannover even efficiënt spelen als zij hier, dan kan het zeker nog,” voegt José Riga toe. (SB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier