Stijn Stijnen blijft tot zomer 2015 bij Club Brugge

Stijn Stijnen blijft nog tot de zomer van 2015 bij Club Brugge. Dat is de 29-jarige doelman donderdag met de ploeg overeengekomen.

Stijn Stijnen blijft nog tot de zomer van 2015 bij Club Brugge. Dat is de 29-jarige doelman donderdag met de ploeg overeengekomen.
Stijnen had nog een contract tot de zomer van 2011. Nu komt daar nog vier jaar bij. Stijnen voelt zich naar eigen zeggen zeer goed bij Club Brugge.

Een carrière in het buitenland heeft hij ook afgewogen, maar dat is voor hem geen must. “Hier ben ik goed bezig en in het buitenland is er geen garantie dat dit ook zo zal zijn”.

Rode Duivels

Club Brugge trok Stijn Stijnen in 2000 aan. Hij was toen 19 jaar.
“Ik voel me hier goed en heb alle opties met mijn familie besproken. Ik ben met deze ploeg begaan en daarom kies ik voor de voor mij gemakkelijkste keuze. Daarnaast blijkt uit deze overeenkomst hoeveel respect Club Brugge heeft voor mij. Bij mij wordt dat respect omgezet in prestatiedrang. Ik wil voortdoen”, aldus de doelman, die in het najaar van 2009 bekendmaakte te stoppen met de Rode Duivels.

“Naar het buitenland gaan, is geen garantie dat ik daar op hetzelfde elan kan voortdoen”, zegt Stijnen. “Concrete aanbiedingen uit het buitenland waren er niet. Telefoons zijn er altijd. Maar concreet was er op dit moment niets”.

Het bestuur van Club Brugge neemt na de play-offs een beslissing over de contracten van tweede doelman Geert De Vlieger en Glenn
Verbauwhede, op uitleenbasis bij KV Kortrijk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier