Thibaut Courtois evenaart Victor Valdes in Primera Division

© AFP

De overwinning van de Madrilenen betekende alweer een twaalfde ‘clean sheet’ dit seizoen.

Op de 27e speeldag in de Primera División won Atlético Madrid thuis met 2-0 van Granada. De overwinning van de Madrilenen betekende alweer een twaalfde ‘clean sheet’ dit seizoen. Atlético mag daarvoor doelman Thibaut Courtois dankbaar zijn. De sluitpost, afgelopen zomer overgekomen van RC Genk, voert na zondag de lijst aan wat betreft doelmannen die in de Primera División zonder tegentreffers van het veld stapten. De Belg moet die koppositie wel delen met Víctor Valdés, de doelman van Barcelona. Iker Casillas (Real Madrid) volgt met een wedstrijd zonder tegentreffers minder.

Waar Courtois in verdedigende zin van importantie was, was het Miranda die aanvallend de doorslag gaf. Met een fraaie halve omhaal maakte hij het eerste doelpunt van de wedstrijd. Granada moest in de laatste tien minuten van de wedstrijd verder zonder Almeida, die een rode kaart ontving. (FV)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier