Thibaut Courtois slikt eerste tegendoelpunt in 2012 (video)

© EPA

Atlético Madrid raakte op de 24e speeldag in de Primera División niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van Sporting Gijon.

Thibaut Courtois (ex-Genk) is op de 24e speeldag in de Primera División met Atletico Madrid niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel op het veld van staartploeg Sporting Gijon.

De Madrilenen waren na 19 minuten spelen op voorsprong gekomen dankzij een eigen doelpunt van Canella, maar nog voor de rust kwam de thuisploeg langzij via Eguren.

Voor Courtois, die de hele wedstrijd tussen de palen stond bij Atlético, was het pas het eerste tegendoelpunt in 2012.