Transfer van Beckham naar PSG op de helling

© Image Globe

Sinds de aanstelling van Carlo Ancelotti als trainer lijkt de komst van David Beckham geen prioriteit meer.

PSG vertoeft de komende dagen op winterstage in Qatar, het vaderland van de schatrijke clubeigenaar Nasser al-Khelaïfi. Ondertussen wordt er druk gespeculeerd over mogelijke transfers bij de Parijzenaars. Sinds de aanstelling van Carlo Ancelotti als trainer lijkt de komst van David Beckham alvast geen prioriteit meer.
Enkele weken geleden werd de transfer van David Beckham (36) van LA Galaxy naar Paris Saint-Germain als afgerond beschouwd, het was enkel nog wachten op een officiële persmededeling.

Maar de nieuwe PSG-trainer Carlo Ancelotti gaf te kennen dat hij niet warm loopt voor de aanwerving van de Britse middenvelder, met wie hij al samenwerkte bij AC Milan. Bovendien liet de manager van Becks al verstaan dat zijn cliënt eerstdaags misschien wel een contractverlenging tekent bij LA Galaxy.

Kaká en PatoAncelotti richt zijn pijlen liever op Kaká en Pato. Twee jongens die hij ook nog goed kent van zijn Milanese tijd.Vooral voor Kaká, bij Real Madrid slechts sporadisch in de basis, wil PSG ver gaan.

Technisch directeur Leonardo sprak zich in L’Equipe uit over de hele zaak die in de Franse media wel wat stof doet opwaaien. Hij ontkent dat de interesse van PSG al flink afgenomen is.

“Het is geen kwestie van contractonderhandelingen, maar eerder met familiale overwegingen”, verduidelijkte Leonardo. “Ik begrijp dat het voor David geen evidente beslissing is om met heel zijn gezin naar Parijs te verhuizen. Wij hebben tijd en hij heeft tijd. Wij hebben nooit verkondigd dat alles getekend was. Maar uit respect voor David, zetten we geen druk op hem.” (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier