Vadis Odjija: Moet ik dan zelf naar Leekens bellen?

© Belga

Door zijn goede prestaties op het middenveld bij Club Brugge, klinkt de roep almaar luider dat Vadis Odjidja ook zijn plaats verdient in de selectie van Rode Duivels.

Door zijn goede prestaties op het middenveld bij Club Brugge, klinkt de roep almaar luider dat Vadis Odjidja ook zijn plaats verdient in de selectie van Rode Duivels. Zelf is de middenvelder met Ghanese roots daar niet echt mee bezig.

“De huidige selectie is verdedigbaar, denk ik,” zegt hij in Sport/Voetbalmagazine. “Bij de nationale beloften was ik kapitein en heb ik me altijd honderd procent gegeven. Maar zolang ik niet bij de A-ploeg hoor, laat ik er mijn slaap niet voor. Wat moet ik doen? Zelf naar Georges Leekens bellen?”

“Natuurlijk is het een ambitie om ooit voor de nationale ploeg te spelen. Het is een mooi uithangbord, welke speler wil dat niet? Maar ik ben nog jong, ik kan in België nog veel leren.”

“Vroeg of laat wil ik wel terug naar het buitenland, dat is zeker. Ik kan niet zeggen of ik al het beoogde niveau haal om uit België te vertrekken, het hangt ervan af naar welke competitie. Het voorbeeld van Vincent Kompany doet me in elk geval dromen.”

(Bregt Vermeulen)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier