WK’s zwaarste speler toont buikspieren: ‘Dit is mijn antwoord’

Roman Torres © Belga Image
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Manager online redacties

Verdediger Roman Torres van Panama, de eerste tegenstander van de Rode Duivels op het WK, heeft de bedenkelijke eer de zwaarste speler op het toernooi te zijn. Op een persbabbel toonde hij zijn buikspieren als antwoord op vragen over zijn gewicht.

Torres weegt net geen 100 kg en zal de zwaarste speler op het WK zijn. ‘Dit is mijn antwoord’, zei hij toen hij van een journaliste in de zaal een vraag over zijn gewicht kreeg, waarop hij zijn buik ontblootte. Vanaf 0:25 in deze video

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Icoon

De man (32) met de sappige glimlach en de weelderige dreadlocks, verdediger bij de Seattle Sounders in de Noord-Amerikaanse MLS, is een icoon in zijn geboorteland. Hij maakte in de kwalificatie het winnende doelpunt tegen Costa Rica op de laatste speeldag in de Midden-Amerikaanse zone, waardoor Panama zich voor het eerst in zijn geschiedenis kwalificeerde voor een Wereldbeker.

Panama is volgende week maandag, 18 juni om 17 uur, de eerste tegenstander van de Rode Duivels in Rusland. Bij de Rode Duivels is aanvaller Romelu Lukaku met 94 kg de zwaarste speler. Stevige duels gegarandeerd dus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier