Yoni Buyens: “Ik ben klaar voor de stap naar Club”

© Belga

“Als een topclub je wil, zelfs al is het maar voor je schone benen, dan is dat altijd fijn”, zegt Yoni Buyens.

Sport/Voetbalmagazine had een uitgebreid interview met Yoni Buyens en praatte met de middenvelder van KV Mechelen ondermeer over zijn nakende transfer naar Club Brugge. Hier alvast een voorsmaakje.
S/VM: Is voor jou het moment aangebroken om aan jezelf te denken nu Club Brugge interesse toont?
Yoni Buyens: “Ik sta heel erg open voor dat verhaal en ben er absoluut klaar voor. Het is een enorme kans. Ik denk dat het ook een mooi moment is om te gaan.”

S/VM: Johan Timmermans, de voorzitter van KV Mechelen, zei eerst dater van een transfer geen sprake kon zijn. Nu klinkt hij al milder: ‘Een speler tegen zijn goesting houden heeft geen zin.’
“Die eerste uitspraken illustreerden de ambitie van de voorzitter. Niemand neemt hem dat kwalijk. Ik denk dat er wel een mogelijkheid is om te spreken over een transfer, absoluut.”

S/VM: Net nu Club Brugge zegt te willen terugkeren naar de oude waarden, denken ze daar aan jou. Dat is fijn, neem ik aan.
“Als een topclub je wil, zelfs al is het maar voor je schone benen, dan is dat altijd fijn. Al veel mensen zeiden me dat mijn stijl echt past bij Club Brugge. Ik voel dat zelf ook zo aan.” (KDR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier