De onvolprezen Wielergids 2014 ligt in de winkel!

En dat is spek naar de bek van de wielerliefhebber.

De winterslaap in het peloton is al een tijdje voorbij: in een mondiaal wielerlandschap bereidden de renners zich de afgelopen dagen in onder meer Australië en Argentinië voor op de komende veldslagen.

Sport/Wielermagazine brengt deze week de traditionele wielergids uit, woensdag in uw dagbladwinkel verkrijgbaar samen met Sport/Voetbalmagazine of vanaf donderdag als apart nummer. De 132 pagina’s dikke wielergids is een absolute handleiding voor het nieuwe seizoen. Alle ploegen uit de WorldTour passeren uitgebreid de revue: technische steekkaarten van de renners, maar ook de sterktes en de zwakste, de verrassingen en de objectieven van de respectieve ploegen.

Verder de kalender, aandacht voor alle andere ploegen en een waaier van interviews en reportages: een gesprek met Peter Sagan, een vergelijking tussen het palmares van Tom Boonen en Fabian Cancellara, de roots van Joaquim Rodríguez, de winter van Greg Van Avermaet, de nieuwe BMC-ploegleider Allan Peiper over Philippe Gilbert, een portret van wereldkampioen Rui Costa en nog veel meer. En dat allemaal geïllustreerd met een mengeling van mooie magazineprenten en indringende actiefoto’s.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier