Sport/Voetbalmagazine pakt uit met 10 wielerbijlagen

Elke grote wielerwedstrijd wordt op een aparte manier belicht op 16 pagina’s. Te beginnen met Milaan-Sanremo.

Veel volk langs de weg voor de eerste wielerwedstrijden van het seizoen: de wielersport verheugt zich na een lange donkere periode de afgelopen jaren weer in een stijgende populariteit.

Sport/Voetbalmagazine wil inspelen op die groei en bloei en pakt daarom de komende maanden uit met een reeks van tien extra bijlagen en dit telkens in de aanloop naar een grote wedstrijd.

Reeks

Op zestien pagina’s wordt iedere koers op een aparte manier belicht. Milaan-Sanremo, dat volgende zaterdag wordt gereden, opent verderop in dit blad deze reeks. Nadien volgen specials over de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Luik-Bastenaken-Luik, de Ronde van Italië, het Belgisch kampioenschap, de Ronde van Frankrijk, de Ronde van Spanje, het wereldkampioenschap en ten slotte de Ronde van Lombardije.

In ieder dossier snuift u de sfeer op van de besproken topwedstrijd, met onder meer anekdotes uit een roemrijk verleden, verhalen in de rand en met de beste (actie)beelden. En met verrassende reportages over de topfavorieten.

Zo ontstaat telkens weer een bijlage die veel verder gaat dan de waan van het moment, een uitneembaar extra katern, met lange en gevarieerdere leesstukken die een beeld schetsen van de koersen zoals u dat nog nooit zag. (JS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier