Tour de France: wat u mag verwachten op Sportmagazine.be

© Reuters

Op Corsica wordt zaterdag het startschot gegeven voor de 100e Ronde van Frankrijk. Sportmagazine.be verwent u drie weken lang.

Op Corsica wordt op zaterdag 29 juni het startschot gegeven voor de 100e Ronde van Frankrijk. Sportmagazine.be verwent u drie weken lang met onder andere voorbeschouwingen, alle uitslagen en klassementen, scherpe opiniestukken en leuke anekdotes uit de rijke geschiedenis van de Tour.

De winnaar van vorig jaar, Bradley Wiggins, is niet van de partij maar dat maakt deze jubileumeditie van de Tour niet minder spannend. Iedereen verwacht een duel op het scherp van de snee tussen Christopher Froome en Alberto Contador, al zijn er ook een heleboel outsiders die kans maken.

Bovendien hebben we met Jurgen Van den Broeck en Thomas De Gendt dit jaar twee Belgen die resoluut voor het klassement gaan. Uitkijken is het verder naar de prestaties van onder anderen Peter Sagan, Mark Cavendish, Andre Greipel en de toptalenten Thibaut Pinot en Pierre Rolland.

Op Sportmagazine.be hoeft u alvast niets te missen van het spektakel. Drie weken lang verwent deze website u niet alleen met voorbeschouwingen, live verslaggeving, de belangrijkste nieuwtjes en alle uitslagen en klassementen, maar ook met leuke anekdotes, niet te missen filmpjes en scherpe opiniestukken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier