De 33-jarige Murray, pas 110e op de ATP-ranking na enkele heupoperaties, kondigde begin 2019 nog zijn afscheid aan vanwege het blessureleed. Op de voorbije US Open, zijn eerste grandslamtoernooi sinds de Australian Open van 2019, overleefde de Schot de eerste ronde.

Bij de vrouwen kregen de Canadese Eugénie Bouchard (WTA 167), voormalig nummer vijf op de wereldranglijst, en de Bulgaarse Tsvetana Pironkova (WTA 156), kwartfinaliste op de voorbije US Open, een wildcard. Pironkova timmert aan haar comeback na drie jaar afwezigheid op het circuit, een periode waarin ze beviel van haar zoon Alexander.

Kim Clijsters staat niet op de maandag gepubliceerde lijst, ze kondigde eerder op de dag aan de komende weken bij haar familie te blijven. (Belga)

De 33-jarige Murray, pas 110e op de ATP-ranking na enkele heupoperaties, kondigde begin 2019 nog zijn afscheid aan vanwege het blessureleed. Op de voorbije US Open, zijn eerste grandslamtoernooi sinds de Australian Open van 2019, overleefde de Schot de eerste ronde. Bij de vrouwen kregen de Canadese Eugénie Bouchard (WTA 167), voormalig nummer vijf op de wereldranglijst, en de Bulgaarse Tsvetana Pironkova (WTA 156), kwartfinaliste op de voorbije US Open, een wildcard. Pironkova timmert aan haar comeback na drie jaar afwezigheid op het circuit, een periode waarin ze beviel van haar zoon Alexander. Kim Clijsters staat niet op de maandag gepubliceerde lijst, ze kondigde eerder op de dag aan de komende weken bij haar familie te blijven. (Belga)