De voorzitter van Lens, Gervais Martel, heeft woensdag bekendgemaakt dat de club een bonus ontving voor Raphael Varane. De verdediger werd in 2011 weggekocht door de Koninklijke bij Lens. Bij het contract dat toen werd opgesteld, werd Real Madrid wel verplicht om een bonus te versturen bij iedere Champions League-eindwinst en dat tot 2 overwinningen.

Bij de derde zege werden die betalingen dus gestopt. De voorzitter vond dat jammer en stuurde een mailtje naar Madrid om te vragen of er misschien nog een jaartje bij kon. 'Ik stuurde hen een mailtje met: 'Ik weet dat het niet contractueel moet, maar...'', vertelde Martel. En Real betaalde gewoon nog een derde keer. 'Echte klasse van Madrid', aldus Martel. Het exacte bedrag is niet bekend.

De voorzitter van Lens, Gervais Martel, heeft woensdag bekendgemaakt dat de club een bonus ontving voor Raphael Varane. De verdediger werd in 2011 weggekocht door de Koninklijke bij Lens. Bij het contract dat toen werd opgesteld, werd Real Madrid wel verplicht om een bonus te versturen bij iedere Champions League-eindwinst en dat tot 2 overwinningen. Bij de derde zege werden die betalingen dus gestopt. De voorzitter vond dat jammer en stuurde een mailtje naar Madrid om te vragen of er misschien nog een jaartje bij kon. 'Ik stuurde hen een mailtje met: 'Ik weet dat het niet contractueel moet, maar...'', vertelde Martel. En Real betaalde gewoon nog een derde keer. 'Echte klasse van Madrid', aldus Martel. Het exacte bedrag is niet bekend.