De 21-jarige Portugees is een jeugdproduct van Benfica. Hij debuteerde er vorig seizoen voor het A-elftal en had met 22 optredens in de competitie zijn aandeel in de 37e titel voor Benfica. In totaal speelde Gedson Fernandes 53 wedstrijden voor zijn opleidingsclub en maakte daarin drie goals.

In 2018 versierde de jonge Portugees zijn eerste twee caps voor de nationale ploeg. Bij het team van Toby Alderweireld en Jan Vertonghen krijgt hij rugnummer 30.

Bij de Spurs moet Fernandes de lange blessure van de Franse middenvelder Moussa Sissoko opvangen. De Portugees is namelijk eenzelfde type.

De 21-jarige Portugees is een jeugdproduct van Benfica. Hij debuteerde er vorig seizoen voor het A-elftal en had met 22 optredens in de competitie zijn aandeel in de 37e titel voor Benfica. In totaal speelde Gedson Fernandes 53 wedstrijden voor zijn opleidingsclub en maakte daarin drie goals. In 2018 versierde de jonge Portugees zijn eerste twee caps voor de nationale ploeg. Bij het team van Toby Alderweireld en Jan Vertonghen krijgt hij rugnummer 30. Bij de Spurs moet Fernandes de lange blessure van de Franse middenvelder Moussa Sissoko opvangen. De Portugees is namelijk eenzelfde type.