De Fransman Julian Alaphilippe behoudt zijn gele trui.

Een groep van vier, waarbij Aimé De Gendt, tekende voor de vlucht van de dag. Op tien kilometer van de meet leek hun verhaal ten einde, maar De Gendt gaf zich niet meteen gewonnen. Met nog vier kilometer te gaan haalde het peloton hem toch bij, en maakten de renners zich op voor een spurt. Groenewegen lag op kop, maar Ewan snelde hem in de laatste meters nog nipt voorbij.

De twaalfde rit voert de renners donderdag over 209,5 kilometer van Toulouse tot Bagnères-de-Bigorre. Lees een voorbeschouwing van Onze Wielerman Jonas Creteur.

De Fransman Julian Alaphilippe behoudt zijn gele trui.Een groep van vier, waarbij Aimé De Gendt, tekende voor de vlucht van de dag. Op tien kilometer van de meet leek hun verhaal ten einde, maar De Gendt gaf zich niet meteen gewonnen. Met nog vier kilometer te gaan haalde het peloton hem toch bij, en maakten de renners zich op voor een spurt. Groenewegen lag op kop, maar Ewan snelde hem in de laatste meters nog nipt voorbij. De twaalfde rit voert de renners donderdag over 209,5 kilometer van Toulouse tot Bagnères-de-Bigorre. Lees een voorbeschouwing van Onze Wielerman Jonas Creteur.