Dat maakte de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) bekend via zijn website. 'Wat de festiviteiten precies inhouden, wordt zowel voor fans als voor de jubilaris zelf een verrassing', klinkt het.

Hazard rondde de kaap van honderd wedstrijden al bij de vorige interland op 24 maart in Cyprus (0-2), waar hij zijn dertigste treffer scoorde. De viering van dat jubileum werd echter uitgesteld tot de volgende thuiswedstrijd. Tijdens zijn 101e cap dus, op 8 juni in het Koning Boudewijnstadion tegen Kazachstan.

Eden Hazard debuteerde op 19 november 2008 in Luxemburg onder bondscoach René Vandereycken. Zijn eerste doelpunt scoorde de aanvoerder van de Rode Duivels tegen Kazachstan op 7 oktober 2011. Vandaag zit Hazard (28) aan 105 selecties, 100 caps en 30 doelpunten.

Dat maakte de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) bekend via zijn website. 'Wat de festiviteiten precies inhouden, wordt zowel voor fans als voor de jubilaris zelf een verrassing', klinkt het. Hazard rondde de kaap van honderd wedstrijden al bij de vorige interland op 24 maart in Cyprus (0-2), waar hij zijn dertigste treffer scoorde. De viering van dat jubileum werd echter uitgesteld tot de volgende thuiswedstrijd. Tijdens zijn 101e cap dus, op 8 juni in het Koning Boudewijnstadion tegen Kazachstan.Eden Hazard debuteerde op 19 november 2008 in Luxemburg onder bondscoach René Vandereycken. Zijn eerste doelpunt scoorde de aanvoerder van de Rode Duivels tegen Kazachstan op 7 oktober 2011. Vandaag zit Hazard (28) aan 105 selecties, 100 caps en 30 doelpunten.