Dat heeft Roma-voorzitter James Pallotta gezegd in een interview met ESPN.

Liverpool en AS Roma kijken elkaar vanavond in de ogen in de halve finales van de Champions League. Voor Pallotta en zijn club een weerzien met Mo Salah, de spits die ze vorige zomer voor een goeie 40 miljoen euro verkochten aan Liverpool en in Engeland dit seizoen de pannen van het dak speelt. De 25-jarige Egyptenaar maakte al 41 doelpunten in 46 matchen voor de Reds, werd door zijn collega's verkozen tot Speler van het Jaar in de Premier League en doet de topclubs met grof geld zwaaien.

Cashen

Pallotta zegt dat Salah, die bij Roma wat in de schaduw van Edin Dzeko stond, terug naar de Premier League wilde om zich te bewijzen, na een mislukt avontuur bij Chelsea. De Giallorossi zagen dan weer een kans om nog geld te incasseren voor een spits die het jaar nadien einde contract zou zijn. 'Geen enkele andere geïnteresseerde club wilde geven wat Liverpool bood,' zegt Pallotta. 'Maar als je het nu bekijkt, kan je wel stellen dat het een ongelofelijk koopje was'.

Liverpool-eigenaar John W. Henry was aanvankelijk niet overtuigd en zei tijdens een etentje met Pallotta in Boston dat hij vond dat die te veel vroeg voor Salah, onthult de Roma-voorzitter nu. 'Hij was er wat over aan het zeuren en zei dat hij vond dat ze te veel betaalden. Ik heb hem daarop gezegd dat ik de rekening zou betalen'.

Efficiënt

Pallotta geeft toe dat hij zelf verbaasd is door de ontwikkeling van zijn ex-aanvaller. 'De reden daarvoor is waarschijnlijk dat wij hem op een andere manier gebruikten. Liverpool (met trainer Jurgen Klopp, nvdr.) heeft de beste manier gevonden om hem uit te spelen.

'Ik ben vooral verrast door zijn efficiëntie. Hebben ze in de Premier League misschien grotere doelen? Het is fantastisch om hem bezig te zien.'

Dat heeft Roma-voorzitter James Pallotta gezegd in een interview met ESPN.Liverpool en AS Roma kijken elkaar vanavond in de ogen in de halve finales van de Champions League. Voor Pallotta en zijn club een weerzien met Mo Salah, de spits die ze vorige zomer voor een goeie 40 miljoen euro verkochten aan Liverpool en in Engeland dit seizoen de pannen van het dak speelt. De 25-jarige Egyptenaar maakte al 41 doelpunten in 46 matchen voor de Reds, werd door zijn collega's verkozen tot Speler van het Jaar in de Premier League en doet de topclubs met grof geld zwaaien.Pallotta zegt dat Salah, die bij Roma wat in de schaduw van Edin Dzeko stond, terug naar de Premier League wilde om zich te bewijzen, na een mislukt avontuur bij Chelsea. De Giallorossi zagen dan weer een kans om nog geld te incasseren voor een spits die het jaar nadien einde contract zou zijn. 'Geen enkele andere geïnteresseerde club wilde geven wat Liverpool bood,' zegt Pallotta. 'Maar als je het nu bekijkt, kan je wel stellen dat het een ongelofelijk koopje was'.Liverpool-eigenaar John W. Henry was aanvankelijk niet overtuigd en zei tijdens een etentje met Pallotta in Boston dat hij vond dat die te veel vroeg voor Salah, onthult de Roma-voorzitter nu. 'Hij was er wat over aan het zeuren en zei dat hij vond dat ze te veel betaalden. Ik heb hem daarop gezegd dat ik de rekening zou betalen'.Pallotta geeft toe dat hij zelf verbaasd is door de ontwikkeling van zijn ex-aanvaller. 'De reden daarvoor is waarschijnlijk dat wij hem op een andere manier gebruikten. Liverpool (met trainer Jurgen Klopp, nvdr.) heeft de beste manier gevonden om hem uit te spelen. 'Ik ben vooral verrast door zijn efficiëntie. Hebben ze in de Premier League misschien grotere doelen? Het is fantastisch om hem bezig te zien.'